Tineri din Roman, reținuți după o tâlhărie comisă la un magazin din oraș

Tineri din Roman, reținuți după o tâlhărie comisă la un magazin din oraș

 

 

Miercuri, 10 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au reținut trei tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din data de 8 ianuarie, când a avut loc fapta, polițiștii au documentat activitatea infracțională a patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani, din Roman. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că, în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, ar fi forțat ușa unui magazin non-stop, de pe raza municipiului Roman, de unde, prin amenințare, ar fi sustras sertarul casei de marcat în care se afla suma de 461,5 lei, bani pe care i-au împărțit în mod egal.

„În data de 10 ianuarie, polițiștii au efectuat perchiziții la locuințele persoanelor bănuite de săvârșirea faptei, ocazie cu care au fost identificate obiectele de îmbrăcăminte purtate de acestea în noaptea comiterii faptei. Polițiștii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de trei dintre cei patru tineri și continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului și stabilirea întregii activități infracționale”, informează IPJ Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Lica Mosu 11 luni

    Cam prea bine ,,intretinuta” manichiura pentru un infractor …rom…ashcan !!! Sau e poza …,,redactorului”” ?!