Tineri din Iași, reținuți după ce au tâlhărit o femeie în Roman

Tineri din Iași, reținuți după ce au tâlhărit o femeie în Roman

Dimensiune text

 

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roman au identificat și reținut doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie, aceștia fiind introduși în arestul IPJ Neamț.

Luni, 17 decembrie, în urma investigaţiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Roman, au fost identificate și reținute persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie, ca fiind doi tineri de 17, respectiv 18, ambii din Iași. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști în totalitate și predat persoanei vătămate.

„În fapt, la data de 29 noiembrie 2018, poliţiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, din Roman, despre faptul că, în jurul orei 21.10, persoane necunoscute i-ar fi sustras geanta cu bunurile personale, creându-i un prejudiciu de 1.200 lei. În urma administrării probatoriului, față de cei doi tineri s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului Roman cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii i-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Neamț”, informează Poliția Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0