Prima paginăActualitate

Tineri cercetați pentru conducere fără permis

Tineri cercetați pentru conducere fără permis

Dimensiune text

Duminică, 21 februarie, în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 15, în localitatea Podoleni, au depistat un tânăr de 29 de ani, din Români, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 101 km/h, informează IPJ Neamț.

În urma verificării documentelor prezentate de conducătorul auto, polițiștii au stabilit că permisul de conducere al acestuia nu figurează în bazele de date. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Tot duminică, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Horia.

„În urma verificării documentelor conducătorului auto, polițiștii au stabilit faptul că permisul de conducere prezentat, emis de Statele Unite ale Americii, nu este însoțit de un permis de conducere internațional, fapt pentru care nu are dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0