Tineri arestaţi pentru trafic de droguri

Peste 500 de grame de droguri, o armă, bani şi un cântar au depistat poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Neamţ şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), în urma unui flagrant şi a două percheziţii domiciliare. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

La data de 17 iunie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ şi procurorii DIICOT Neamţ au depistat, în municipiul Piatra Neamţ, doi bărbaţi, de 22, respectiv 23 de ani, care aveau asupra lor un gram de substanţă solidă de culoare albă, sub formă de pulbere, şi cinci grame de substanţă solidă, de culoare verde-oliv. Poliţiştii şi procurorii au efectuat percheziţii la locuinţele celor doi bărbaţi.

„În urma acestor activităţi, poliţiştii şi procurorii au descoperit aproximativ 300 de grame de fragmente vegetale de culoare oliv, 200 de grame de substanţă solidă de culoare verde oliv, cu aspect de rezină de canabis, zece grame de substanţă solidă de culoare albă, sub formă de pulbere, o armă neletală, supusă autorizării, cu muniţia aferentă, 1.700 de lei şi un cântar electronic”, se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc şi de mare risc. Miercuri, instanţa a emis pe numele acestora mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.


COMENTARII

WORDPRESS: 0