Tîlhari de Tecuci, în schimb de experienţă la Roman

Articolele apărute în Ziarul de Roman, cu privire la furturile şi tâlhăriile comise de hoţi care sunt sub vârsta răspunderii penale, au avut efect.

 

Poliţiştii au identificat doi mici infractori care operau în Roman, dar care sunt de la Tecuci. Cei doi acţionau cu sprijinul unui al treilea minor, un romaşcan. În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman, privind sesizările de tâlhărie săvârşite pe raza oraşului, au fost identificaţi şi depistaţi trei minori, cu vârste de la nouă la 12 ani, doi dintre aceştia fiind din localitatea Tecuci, judeţul Galaţi, şi unul din Roman. Vineri, 8 august, cei doi minori din Tecuci au acostat, pe strada Smirodava, din Roman, o femeie în vârstă de 72 de ani, căreia i-au smuls lanţul de aur de la gât. Miercuri, 13 august, în jurul orei 18.00, cei doi din Tecuci şi minorul din Roman au acostat o femeie de 67 de ani în parcarea unui magazin din oraş şi i-au smuls bijuteriile de la gât. Poliţiştii continuă cercetările faţă de cei trei minori, urmând a fi sesizată şi Direcţia de asistenţă socială şi protecţiei a copilului.

Ziarul de Roman a prezentat de fiecare dată fapte ale infractorilor fără răspundere penală şi a informat autorităţile despre aceste fapte, chiar dacă victimele nu au făcut plângere, tocmai pentru ca poliţiştii să acţioneze pentru siguranţa romaşcanilor.


COMENTARII

WORDPRESS: 0