Țigări de contrabandă, descoperite la Doljeşti

Țigări de contrabandă, descoperite la Doljeşti

Prejudiciu recuperat de aproape 150.000 lei, din contrabandă
Depistat pe strada Ștefan cel Mare cu 6.400 de pachete de țigări de contrabandă
ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ DESCOPERITE DE POLIŢIŞTI

 

tigari confiscate contrabandaJoi, 21 iulie, în jurul orei 6.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Sagna au efectuau o perchiziţie la domiciliul unui bărbat de 61 de ani, din Doljeşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

În urma activităţilor desfăşurate, atât în locuinţa propriu-zisă, cât şi într-o anexă, au fost identificate 69 de pachete de ţigări, respectiv 1.356 de ţigarete, fără a fi accizate. Acestea urmau a fi comercializate de către bărbat prin intermediul unităţii de alimentaţi publică pe care o administrează.

„Poliţiştii au confiscat ţigările, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi, conform art. 270 din Legea 86/2006”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0