Prima paginăSocial

Testare gratuită Cambridge English în Roman

Testare gratuită Cambridge English în Roman

Dimensiune text

Examenele Cambridge English B2 First for Schools (FCE) și C1 Advanced (CAE) organizate de centrul de pregătire Colegiul Național „Roman-Vodă”, în colaborare cu centrul autorizat de examinare Twinkle Star Exam Centre, vor avea loc în Roman în data de 9 iunie, informează organizatorii. Termenul limită de înscriere la aceste examene Cambridge English este 5 mai.

Elevii din Roman care s-au pregătit pentru a susține în vara acestui an un examen Cambridge English au ocazia de a se înscrie la o sesiune de testare gratuită online organizată de Twinkle Star Exam Centre, sesiune în care vor fi simulate probele de la examen. Testarea Cambridge gratuită, online – B2 First for Schools (FCE) & C1 Advanced (CAE), este programat pentru data de 20 martie, în intervalul 10:00-12:00. Înscrierea pentru testare poate fi făcută la acest link:  http://bit.ly/Testare_Cambridge_Roman .

La acestă testare, care se va desfășura online pe platforma Zoom, sunt simulate probele de examen Reading & Use of English și primul punct din proba de Writing, astfel încât elevii au posibilitatea de a vedea care sunt dificultățile pe care le-ar putea întâmpina la examen și maximiza rezultatele. Practic, în urma acestei testări, fiecare elev interesat va obține recomandarea în vederea susținerii examenului Cambridge care i se potrivește.

Twinkle Star Exam Centre are fixate în calendar în acest an peste 80 de sesiuni de examene Cambridge ce includ toate nivelurile de studiu, programate în diferite orașe din țară. Din anul 2008 până în 2020, un număr de 8.090 de candidați au obținut un certificat Cambridge cu susținerea Twinkle Star.

„Ne bucurăm să organizăm sesiuni de examene Cambridge în orașe importante din țară, iar faptul că suntem și centru de pregătire cu o experiență de peste 12 ani ne oferă o expertiză pe care dorim să o împărtășim cu profesori interesați de maximizarea rezultatelor candidaților pe care îi susțin pentru obținerea certificatului Cambridge”, a declarat Ruxandra Rață-Bucevschi, managerul Twinkle Star Exam Centre.

Importanța participării la o simulare pentru un examen Cambridge

În primul rând, o simulare  îl pregătește pe copil întrucât va ști cum decurge examenul: care sunt etapele, cât durează fiecare etapă, cum ar fi bine să abordeze subiectele, cum se încadrează în timp etc. În al doilea rând, pentru că simulează întocmai examenul, acesta va deveni familiar cu ce presupun probele și cu modalitatea de derulare a acestora: candidatul știe dinainte la ce să se aștepte, știe dinainte unde are mai mari șanse să facă greșeli și, în consecință, să fie atent, știe dinainte care sunt cele mai potrivite abordări ale răspunsurilor oferite. O simulare îi oferă timpul necesar să exerseze condițiile unui examen și să se obișnuiască cu acestea, mai arată reprezentanții centrului de examinare.

Cei care doresc mai multe detalii despre examenele Cambridge English pot discuta direct cu un consultant al centrului de examinare Twinkle Star Exam Centre: Lavinia Moroșanu – lavinia.morosanu@examenecambridge.ro .

Calendarul tuturor sesiunilor de examene Cambridge English organizate în acest an de Twinkle Star Exam Centre poate fi consultat aici: https://examenecambridge.ro/examene/inscrieri/.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0