Tentativă de viol și tâlhărie, la Ion Creangă

Tentativă de viol și tâlhărie, la Ion Creangă

Dimensiune text

 

Marți, 30 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost victima unei tâlhării.

Conform IPJ Neamț, în baza investigațiilor polițiștilor s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Horia. Acesta ar fi acostat o tânără de 27 de ani, în timp ce se deplasa pe raza localității Ion Creangă, și i-ar fi propus să îl însoțească într-o zonă din apropiere, iar întrucât tânăra a refuzat, continuându-și deplasarea, tânărul ar fi lovit-o și ar fi tras-o sub un pod din proximitatea râului Siret. Tentativa agresorului a fost întreruptă de sosirea unui autoturism în apropiere, moment în care tânărul ar fi smuls din mâna tinerei telefonul mobil, părăsind locul faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat integral și a fost restituit persoanei vătămate.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie. Astăzi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0