Teatrul „Dan Alecsandrescu” prezintă luni comedia „8 femei”, pe scena Cercului Militar

Teatrul „Dan Alecsandrescu” prezintă luni comedia „8 femei”, pe scena Cercului Militar

 

Actorii Teatrului „Dan Alecsandrescu” din Roman prezintă luni, 11 decembrie, de la ora 18, pe scena Cercului Militar de pe strada Ștefan cel Mare, spectacolul „8 Femei”, de Robert Thomas, în regia lui Radu Vătavu. Din distribuție fac parte: Mariana Vătavu, Mariana Levărdă, Luminița Mera, Cosmina Chirilă, Daniela Pețenchi, Mihaela Ion, Camelia Duca și Roxana Arcana.

Textul lui Robert Thomas oferă opt biografii complexe, care se confruntă şi se aliază. Acțiunea spectacolului se desfăşoară în seara de Crăciun. Veselia din dimineaţa de ajun se transformă într-un păienjeniş de suspiciuni şi acuze, odată cu îngrozitoarea descoperire că stăpânul casei a fost ucis. Moartea suspectă a acestuia produce o mulţime de scenarii în rândul celor opt femei din casă. Toate mint cu îndârjire, deoarece toate ar fi avut un motiv să comită crima. Ancheta începe cu dispute, trădări, revelaţii sau pretexte. Pe parcursul investigațiilor, secretele ies la iveală şi adâncesc și mai mult misterul. Este o poveste cu răsturnări imprevizibile de situație, în care seducția se contopește cu trădarea.

„Vă aşteptăm luni seara de la ora 18 la să urmăriţi o comedie poliţistă în care nu lipsesc suspansul, intrigile şi suspiciunile”, spun reprezentanții Teatrului „Dan Alecsandrescu”. Intrarea este, ca de obicei, liberă.

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0