Prima paginăNeamt

Taximetrist amenințat și jefuit

Dimensiune text

Trei tineri au amenințat un taximetrist și i-au luat 80 lei și un telefon mobil.

 

 

Un taximetrist din Ruginoasa nu va uita prea curînd o cursă către Bălușești, pe care a făcut-o în noaptea de 10 spre 11 octombrie. În jurul orei 2.30, taximetristul a fost abordat de trei persoane, cu vîrstele cuprinse între 14 și 18 ani, pentru a-i duce din Roman la Bălușești. Probleme au apărut după ce șoferul le-a cerut celor trei să plătească.

Gabriel L., în vîrstă de 24 de ani, ne-a sesizat, în data de 25 octombrie, despre faptul că a fost victima unei tîlhării. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că taximetristul a fost solicitat de către mai multe persoane -S. Z., de 16 ani și Petronel N., de 18 ani, ambii din comuna Icușești, care erau însoțiți de o minoră, în vîrstă de 14 ani, tot din comuna Icușești-, să-i transporte la domiciliu. Ajunși la destinație,  S. Z. și Petronel N. i-au spus taximetristului că nu au suficienți bani să achite contravaloarea transportului, l-au amenințat verbal cu acte de violență fizică, timp în care S.Z i-a băgat mîna în buzunar, de unde i-a sustras 80 de lei și telefonul mobil„, a afirmat subcomisarul Cătălina Bădeanu (foto), purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tîlhărie, iar polițiștii continuă cercetările.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0