Tatami fără noroc la Deva pentru judoka romașcani

Dimensiune text

Finalele campionatului național de judo de la Deva, grupa sub 20 de ani, au fost cele în care sportivii reprezentanți ai Romanului n-au reușit să iasă în evidență printr-un rezultat bun.

 

 

Alexandru Dascălu, cel puțin, nu s-a ridicat la nivelul din anul precedent, cînd a ocupat locul al cincilea. Romașcanul a fost învins în primul tur al categoriei 66 de kilograme de ieșeanul Gabriel Gavril, cel care avea să devină vicecampion național.

În recalificări, secțiune a concursului în care dacă învingi în toate partidele poți lua medalia de bronz, Alexandru a pierdut primul meci și a fost eliminat din competiție. Important de menționat este că Dascălu a concurat pînă acum, cu preponderență, la categoria 60 de kilograme.

Ana Maria Dascălu, cealaltă reprezentantă a LPS Roman, la care antrenori sînt Costel Ciobanu și Cristi Budoșcă, a avut aceleași rezultate ca ale colegului său. Ana a concurat la categoria 70 kilograme și a pierdut din primul tur, nereușind să urce între primii opt clasați.COMENTARII

WORDPRESS: 0