Târgul „Oferta Educaţională 2018 – 2019”, la Colegiul Național „Roman-Vodă”

Târgul „Oferta Educaţională 2018 – 2019”, la Colegiul Național „Roman-Vodă”

 

 

Vineri, 27 aprilie, trei unităţi de învăţământ din judeţul Neamţ vor organiza Târgul „Oferta educaţională 2018 – 2019”. Manifestarea este iniţiată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ şi are drept scop familiarizarea absolvenţilor de gimnaziu cu oferta educaţională a liceelor din judeţ. Cele trei unităţi şcolare organizatoare sunt: Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din Piatra Neamţ, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Tîrgu Neamţ şi Colegiul Național „Roman-Vodă” din Roman.

Vizitarea standurilor de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, ce vor fi amenajate în sala de sport a Corpului A, în care se va prezenta oferta educaţională pentru anul şcolar 2018 – 2019, este programată vineri, 27 aprilie, între orele 11.00 şi 15.30.

Liceele din zona Romanului vor fi prezente la târg cu standuri amenajate astfel încât să atragă cât mai mulţi vizitatori. Expozanţii vor arăta elevilor de clasa a VIII-a şi părinţilor acestora posibilităţile de afirmare în carieră oferite de specializările dobândite în timpul liceului, activităţile extraşcolare la care pot participa elevii alegând un anumit liceu, dar şi performanţele obţinute de elevi în diverse concursuri şi competiţii.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0