Prima paginăActualitateRoman

Târgul de Gustar va fi mutat în Pietonal

Dimensiune text

Tradiţionalul Târg de Gustar organizat de către Primăria Roman nu se va mai ţine în centrul oraşului, ci în Pietonalul Ștefan cel Mare.

Săptămâna trecută, o comisie din cadrul Primăriei municipiului Roman s-a deplasat în Pietonal, pentru a întocmi un plan de amplasare a tarabelor meşterilor populari. Târgul, organizat în perioada 14-18 august, se va desfăşura în porţiunea de Pietonal cuprins între CEC şi AGFA Milenium. Potrivit primarului Laurenţiu Dan Leoreanu, această decizie vine ca urmare a cererii oamenilor de afaceri, care i-au cerut să revitalizeze situaţia economică din zonă, în sensul atragerii de clienţi.gustar2

„O variantă de sprijin a oamenilor de afaceri din zonă ar fi fost reducerea taxelor şi impozitelor, dar legea nu ne-a permis acest lucru. Ei ne-au rugat, printre altele, să organizăm în această zonă evenimente care să-i promoveze şi iată că facem acest lucru. E posibil să apară nemulţumiri în rândul meşterilor populari, având în vedere că în centrul oraşului era un vad comercial bun, dar şi pe noi ne interesează să formăm un vad bun în Pietonal. Aşa cum i-am sprijinit de fiecare dată, meşterii trebuie să înţeleagă că încercăm să revitalizăm o zonă foarte importantă pentru oraşul nostru. La Roman, ei au făcut bani frumoşi, pentru că este unul din cele mai bune târguri din Moldova, iar acum trebuie să ne ajute să dinamizăm activitatea şi în Pietonal”, a apreciat primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • florin 7 ani

  O mica intrebare: unde vor putea acei oameni cu tarabe sa se spele pe maini, sau sa mearga la o toaleta ?

  • liviu 7 ani

   Pai scrie in articol „această decizie vine ca urmare a cererii oamenilor de afaceri, care i-au cerut să revitalizeze situaţia economică din zonă, în sensul atragerii de clienţi”. Adica, daca vreti sa faceti pisu, cumparati de la barurile din zona un cico, un pepsi, c-asa-i in tenis….

 • popovici viorel 7 ani

  nu veniti si la noi in anton pann sau pe gloriei ca am si eu un magazin si nu prea merge