Târg ca la Sibiu, de Crăciun, şi la Roman

Târg ca la Sibiu, de Crăciun, şi la Roman

Dimensiune text

 

targul-de-craciun-sibiuAutorităţile locale pregătesc mai multe surprize pentru finalul de an. Deşi primarul Laurenţiu Leoreanu spune că nu vrea să dea prea multe amănunte pentru a nu strica din farmecul momentului, acum se lucrează, la Biroul Evenimente, pentru organizarea unui târg de iarnă, care să se întindă din decembrie şi până la începutul lunii februarie.

Edilul Romanului a spus că vrea şi va fi un eveniment frumos, lăsând să se înţeleagă că ar semăna cu manifestările din Sibiu, de pe vremea când actualul preşedinte al României – Klaus Iohannis – era primar al municipiului. În plus, într-un parteneriat cu Agrana, s-ar putea, spune tot primarul Laurenţiu Leoreanu, să se organizeze, tot spre finele anului, un alt eveniment, poate, spunem noi, asemănător cu cel gastronomic, găzduit la Roman în urmă cu trei ani.

Dacă nu avem foarte multe amănunte despre manifestările de la sfârşitul lui 2016, ceva este sigur – anul acesta nu se va organiza şi un Festival sau Târg al Toamnei, cu prezentări de produse de unde să se inspire gospodinele, aşa cum s-a mai încercat în anii anteriori.

 

Foto: facebook / Targul de Craciun din Sibiu


COMENTARII

WORDPRESS: 0