Prima paginăActualitate

Tărâță vrea capul lui Dughir

Dimensiune text

* președintele CJ Neamț îi cere public demisia managerului ApaServ * cel vizat susține că nu are motive să demisioneze *

Președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Culiță Tărâță, nu mai dorește ca SC ApaServ SA să fie condusă de actualul manager al companiei, Cătălin Dughir.

 

Foto:  Președintele CJ Neamț, Culiță Tărâță vs managerul ApaServ, Cătălin Dughir

 

Printr-un comunicat de presă emis de Consiliul Județean Neamț, Culiță Tărâță îi cere lui Cătălin Dughir să demisioneze. „Pentru faptul că, în plină perioadă caniculară, conducerea companiei județene ApaServ a decis sistarea furnizării apei potabile către o parte din populație, lipsind, astfel, cetățenii de un drept elementar și provocând nemulțumirea asociațiilor de proprietari și a cetățenilor buni-platnici, președintele Consiliului Județean Neamț, domnul Culiță Tărâță, solicită public demisia domnului Ionuț Cătălin Dughir din funcția de manager general al companiei ApaServ”, se arată în documentul emis de CJ Neamț.

De cealaltă parte, Cătălin Dughir susține că nu are niciun motiv să renunțe la funcție. „Eu nu știu nimic despre un astfel de comunicat. Chiar azi (marți – n.red.) am fost la CJ, fiindcă membri ai unor asociații de proprietari au protestat în fața instituției. M-am întâlnit cu aceștia și cu domnul vicepreședinte al CJ Dan Manoliu și am purtat discuții, dar nimeni nu mi-a spus nimic de nicio demisie. Eu am un contract pe care îl respect, nu demisionez fiindcă îmi spune cineva”, a declarat Cătălin Dughir.

Acesta a mai precizat că au fost montate pompe pentru locatarii din cele 11 asociații de proprietari debranșate din Piatra Neamț, în zonele din imediata apropiere a blocurilor. „Nu ne obligă legea, dar am făcut acest gest de bun simț. iar apa de acolo este gratuită, fiindcă intră în cheltuiala ApaServ și se scade din profitul companiei”, a mai spus Cătălin Dughir.

Conform datelor de pe site-ul companiei ApaServ, la acest moment în Roman mai este debranșată Asociația de proprietari nr. 29, pentru un debit restant de 25.965,07 lei, iar asociațiile nr. 43 și 12B au primit notificări pentru plata datoriilor de 28.469,68 lei, respectiv 18.973,80 lei.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Vlad 8 ani

    Domnul Culita Tarata ar fi trebuit sa se exprime asa:
    Cer demisia pentru ca debransarea trebuia obligatoriu facuta intai celor care nu platesc, nu trebuia debransat intregul bloc. Exista solutii: va dau eu: „Cei doi vecini de etaj treceau teava intre ei” de exemplu daca persoana locuieste la ultimul etaj . Ma opresc cu teava la penultimul etaj de acolo pun capac, daca locuieste la etajul 2 de la etajul 1 trec cu teava bruta pana la etajul 3.
    Trebuie explicat poate nu inteleg cei de la ApaNeserv.

  • cetatean 8 ani

    Culita le are cu DCA