Tânărul romașcan reținut de polițiști pentru două tâlhării, arestat preventiv

Tânărul romașcan reținut de polițiști pentru două tâlhării, arestat preventiv

 

 

Duminică, 13 mai, un tânăr de 16 ani, din Roman, cercetat pentru comiterea a doua infracțiuni de tâlhărie, a fost prezentat Judecătoriei Roman care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii l-au încarcerat în arestul IPJ Neamț, în vederea executării măsurii preventive.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman (…) şi, în consecinţă (…) dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13 mai 2018 şi până la data de 11 iunie 2018, a inculpatului Crăescu Dumitru-Mădălin, aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor concurente de tâlhărie (…) şi tâlhărie (…)”, precizează decizia Judecătoriei Roman.

În fapt, conform IPJ Neamț, la data de 12 mai, polițiștii din municipiul Roman au fost sesizați de către un tânăr de 14 ani, din Iași, despre faptul că în timp ce se deplasa pe strada Ştefan cel Mare din Roman, o persoană necunoscută l-a deposedat prin ameninţări cu acte de violenţă, de suma de 55 lei. Polițiștii au identificat la faţa locului un alt tânăr de 14 ani, din Săbăoani, care a sesizat la rândul său că la circa 20 metri faţă de comiterea primei tâlhării, a fost deposedat de suma de 220 lei, de aceeași persoană.

În urma verificărilor , polițiștii au depistat și identificat autorul celor două infracţiuni de tâlhărie, în persoana tânărului de 16 ani, din Roman.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0