Tânărul din Roman dat dispărut, găsit înecat în râul Moldova

Tânărul din Roman dat dispărut, găsit înecat în râul Moldova

Dimensiune text

 

Trupul neînsuflețit al unui tânăr romașcan dat dispărut la începutul acestei luni a fost descoperit joi seară, 6 iunie, în zona microhidrocentralei de pe râul Moldova din Roman. Eduard Gheorghian, în vârstă de 25 de ani, fusese dat dispărut de familie în data de 2 iunie, după ce acesta plecase de la domiciliu încă din data de 30 mai și nu a mai revenit.

Joi seară, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman au fost solicitați de personalul microhidrocentralei de pe râul Moldova, de lângă puntea spre Cotu Vameș, să intervină pentru degajarea unei persoane care a fost văzută în zona grătarelor de la microhidrocentrală. Militarii au intervenit cu ajutorul unei bărci pneumatice, degajând trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Surse apropiate anchetei au confirmat joi seară pentru Ziarul de Roman că este vorba despre tânărul romașcan dat dispărut, Eduard Gheorghian. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde va fi efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au dus la decesul acestuia.

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0