Tânărul din Roman bănuit că și-a împins tatăl de la balcon, prins de polițiști în Harghita

Tânărul din Roman bănuit că și-a împins tatăl de la balcon, prins de polițiști în Harghita

 

 

Tânărul de 30 de ani căutat de polițiștii din Roman, dat în urmărire națională și în consemn la frontieră de vineri seară, a fost prins sâmbătă, în județul Harghita, informează IPJ Neamț.

În urma schimbului de date și informații efectuate cu inspectoratele județene de poliție limitrofe, sâmbătă seară, 24 februarie, în jurul orelor 18.30, bănuitul Călin Cătălin Vârgolici a fost depistat și reținut pe raza localității Borsec, județul Harghita, în timp ce se deplasa pe jos, singur. Sub escorta polițiștilor nemțeni, acesta a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, în vederea audierii și luării măsurilor legale.

Tânărul din Roman este bănuit de comiterea unei infracțiuni cu privire la viața și integritatea corporală a unei persoane, în după-amiaza zilei de vineri, 23 februarie. Acesta fusese dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră fiind bănuit, conform imaginilor filmate de un martor, că şi-a împins tatăl de la balconul unui apartament de la etajul al treilea al unui bloc din Roman. Conform IPJ Neamț, victima a suferit leziuni minore și este în afara oricărui pericol. Din momentul confirmării faptei și a preluării anchetei de către procurorul criminalist, mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate pentru depistarea celui în cauză, care s-a sustras urmăririi penale.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0