Tânăr trimis 30 de zile în arest, după o tâlhărie asupra unei femei din Roman

Tânăr trimis 30 de zile în arest, după o tâlhărie asupra unei femei din Roman

Dimensiune text

 

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Conform IPJ Neamț, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, la data de 22 iulie, de către o femeie de 62 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

„Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei. Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce femeia în cauză se deplasa pe o stradă din Roman, a fost acostată de un tânăr de 23 de ani, care i-ar fi smuls din mâna geanta în care se aflau documentele personale, telefonul mobil și 125 de lei”, informează IPJ Neamț.

Vineri, 24 iulie, în urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. În cursul aceleiași zile, cel în cauză a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0