Prima paginăActualitate

Tânăr reținut pentru trafic și deținere de droguri

Tânăr reținut pentru trafic și deținere de droguri

Dimensiune text

 

 

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub coordonarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au reținut un tânăr de 17 ani, bănuit de trafic și deținere de droguri de risc.

Marți, 27 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț au depistat un tânăr de 17 ani, care ar fi desfășurat activități de aprovizionare, consum propriu, dar și de comercializare de droguri de risc. Tânărul, din Piatra Neamț, a fost condus la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, pentru a fi audiat.

„În urma audierii, procurorul DIICOT a luat măsura reținerii acestuia, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu. În cauză, cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale și tragerii la răspunderea penală a celor implicați. Astăzi, tânărul va fi prezentat Tribunalului Neamț, cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a fost desfășurată cu ajutorul polițiștilor din IPJ Neamț și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Neamț”, informează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0