Tânăr electrocutat și carbonizat după ce a încercat să își facă un reșou

Tânăr electrocutat și carbonizat după ce a încercat să își facă un reșou

Dimensiune text

 

 

Marți seară, 15 ianuarie, în jurul orei 22, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat că într-o casă din municipiul Roman, de pe strada Spiru Haret, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane electrocutate, parțial carbonizată. Pompierii romașcani au intervenit cu o autospecială de stingere și au asigurat măsurile PSI până la sosirea echipei E.ON, care a întrerupt furnizarea energiei electrice. Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Neamț ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

Polițiștii romașcani au stabilit că trupul neînsuflețit aparține unui tânăr de 26 de ani, din Roman, persoană fără adăpost. Acesta ar fi intrat în imobil și ar fi încercat să confecționeze un reșou, nu ar fi izolat cablul electric, s-ar fi electrocutat, căzând peste reșou și luând foc.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că imobilul nu ar fi fost locuit de proprietar și era folosit de persoane fără adăpost. Pe suprafața exterioară a corpului tânărului nu au fost identificate urme de violență, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat agent de poliție Georgiana Moșu, din cadrul Compartimentului Relații Publice al IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0