Tânăr din Trifești, condamnat la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor

Tânăr din Trifești, condamnat la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 29 mai, polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au depistat un tânăr de 29 de ani, din Trifești, pe numele căruia Tribunalul Neamț a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de cinci ani, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor, port sau folosirea fără drept de obiect periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În fapt, la data de 28 septembrie 2018, în timp ce tânărul se afla în stare de ebrietate într-un local public, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit persoanei vătămate, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 12 – 15 zile de îngrijiri medicale, fiind de natură să pună în primejdie viața victimei. Polițiștii l-au condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei”, informează IPJ Neamț.

Pe 28 septembrie 2018, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Trifeşti au fost sesizaţi de personalul din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman despre faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat un tânăr ce prezenta o plagă în zona abdomenului. Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate a reieşit că, în timp ce se afla într-un local din Trifeşti, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan izbucnit, un tânăr de 22 de ani ar fi fost înţepat cu un obiect ascuţit, în zona abdomenului, de tânărul de 29 de ani, din Trifeşti, la scurt timp acesta părăsind incinta localului, fiind apoi reținut de polițiști. În urma constatării medico-legale, s-a stabilit că leziunile suferite au pus în pericol viaţa victimei, astfel încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovirea sau alte violenţe în tentativă la omor.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0