Prima paginăActualitate

Tânăr din Sagna dat dispărut, căutat de polițiști

Tânăr din Sagna dat dispărut, căutat de polițiști

Dimensiune text

 

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Sagna continuă activităţile de căutare în vederea depistării lui Iosif Giurgi, de 32 de ani, din Sagna.

Conform IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați sâmbătă, 31 august, de către un bărbat de 66 de ani, din Sagna, cu privire la faptul că fiul său, Iosif Giurgi, de 32 de ani, a plecat de la de la domiciliu, în data de 28 august, și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,75 – 1,80 m, greutate – 100 de kilograme, ochi căprui, faţa ovală, păr castaniu. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă roșie, tricou alb, pantalon albastru, fiind încălțat cu adidași crem.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Sagna, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0