Tânăr din Neamț condamnat la închisoare, depistat de polițiștii de frontieră

Tânăr din Neamț condamnat la închisoare, depistat de polițiștii de frontieră

Dimensiune text

 

Miercuri, poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat din Neamț pe numele căruia era emis un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

În data de 20 decembrie, în jurul orei 5.02, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Vasile G., în vârstă de 36 de ani, din judeţul Neamţ.

„În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an. În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, informează un comunicat al Poliției de Frontieră.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0