Prima paginăActualitate

Tânăr din Ion Creangă reținut de polițiști după ce și-a bătut și sechestrat mama

Tânăr din Ion Creangă reținut de polițiști după ce și-a bătut și sechestrat mama

Dimensiune text

 

 

Luni, 10 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către personalul medical al unității spitalicești din Roman despre faptul că unei femei de 61 de ani, din localitatea Ion Creangă, i-au fost acordate îngrijiri medicale, în urma unei agresiuni fizice.

Conform IPJ Neamț, investigațiile au arătat faptul că, la data de 9 iunie, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 29 de ani, din Ion Creangă, ar fi avut o altercație cu mama sa, de 61 de ani, pe care a lovit-o cu pumnii și picioarele în zona corpului, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 30 – 35 zile de îngrijiri medicale și, totodată, acesta ar fi încuiat-o într-o cameră a locuinței și i-ar fi interzis să părăsească incinta imobilului.

„Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate. Tânărul a fost reținut de polițiști, în urma documentării activității infracționale, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0