Prima paginăActualitate

Tânăr din Gherăești, reținut de polițiști pentru conducerea unui autovehicul cu numere false și fără permis

Tânăr din Gherăești, reținut de polițiști pentru conducerea unui autovehicul cu numere false și fără permis

Dimensiune text

 

Marți dimineața, 7 noiembrie, o patrulă de poliție din cadrul Postului de Poliție Gherăești a observat un autoturism de teren care se deplasa dinspre strada Moldovei spre centrul comunei Gherăești și care avea o traiectorie sinuoasă.

Polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din Gherăești, al cărui permis de conducere era reținut din iulie 2017. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis infracțiunea de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere reținut, în cursul lunilor august și octombrie, informează IPJ Neamț.

„Polițiștii au verificat și autoturismul condus, constatând că plăcuțele cu numărul de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism, diferit de cel oprit în trafic. În cauză polițiștii au demarat cercetările atât sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere, cât și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu numere de înmatriculare false”, precizează comunicatul IPJ Neamț.

Ca urmare a administrării probatoriului, conducătorul auto a fost reținut de polițiști, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0