Prima paginăActualitate

Tânăr din Dulcești reținut pentru furt, în urma unor percheziții

Tânăr din Dulcești reținut pentru furt, în urma unor percheziții

Dimensiune text

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au efectuat cinci percheziții domiciliare, pe raza mai multor localități, fiind documentată activitatea infracțională a unui tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Conform IPJ Neamț, polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, la data de 22 mai, de către un bărbat de 70 de ani, cu privire la faptul că, în luna octombrie 2019, un bărbat a sustras din incinta a două societăți comerciale două motopompe și un acumulator, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 2.300 de lei. Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiști au condus la identificarea unui tânăr de 25 de ani, din localitatea Dulcești, bănuit de comiterea faptei.

La data de 10 iunie, în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, polițiștii au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Trifești, Dulcești și Bîrgăoani, în urma cărora prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial și a fost restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Joi, 11 iunie, a fost dispusă revocarea ordonanței de reținere emisă pe numele tânărului de 25 de ani, din Dulcești, acesta fiind pus de îndată în libertate, întrucât, în cauză a intervenit împăcarea părților, au informat vineri reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0