Prima paginăActualitate

Tânăr din Doljești reținut de polițiști, după ce a tâlhărit o femeie la Săbăoani

Tânăr din Doljești reținut de polițiști, după ce a tâlhărit o femeie la Săbăoani

Dimensiune text

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

Conform IPJ Neamț, vineri, 11 decembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizați cu privire la faptul că femeie de 42 de ani a fost victima unei tâlhării. În baza activităților investigative desfășurate și a semnalmentelor furnizate de persoana vătămată, s-a reușit depistarea în scurt timp a persoanei bănuite de comiterea faptei, în timp ce se deplasa spre județul Iași.

„Cel în cauză, în vârstă de 37 de ani, din Doljești, ar fi acostat persoana vătămată în timp ce se afla în localitatea Săbăoani, iar prin exercitarea de acte de violență, ar fi deposedat-o de geanta în care se afla o sumă de bani și diferite bunuri personale. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Sâmbătă, 12 decembrie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0