Prima paginăActualitate

Tânăr din Bacău, reținut după un scandal în Bahna

Tânăr din Bacău, reținut după un scandal în Bahna

Dimensiune text

 

 

Duminică, 14 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Români au identificat și reținut un tânăr de 21 de ani, din Bacău, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare și lovire sau alte violenţe.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 13 iulie, în timp ce acesta se afla pe terasa unui local din Bahna, în momentul în care a fost rugat să părăsească incinta societății, tânărul ar fi adresat amenințări cu acte de violență atât administratorului barului, cât și fiului acestuia, de 27 de ani. Pe fondul conflictului izbucnit, cei doi tineri s-ar fi lovit reciproc. Totodată, tânărul de 21 de ani ar fi aruncat cu pietre în autoturismul celuilalt, staționat în apropierea localului, provocându-i pagube materiale.

„În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0