Tânăr decedat în urma unui incendiu, într-o casă din Roman

Tânăr decedat în urma unui incendiu, într-o casă din Roman

Dimensiune text

 

 

Joi dimineață, 28 martie, în jurul orei 9, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat despre producerea unui incendiu în municipiul Roman, la o locuință de pe strada Vasile Morțun.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, și un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. La fața locului, pompierii au constatat că flăcările se manifestau generalizat la o anexă, cu suprafața de aproximativ 15 metri pătrați, incendiul afectase întreaga construcție, iar acoperișul era prăbușit.

Pompierii au pătruns în clădire, în interior fiind găsită o persoană carbonizată, un bărbat cu probleme locomotorii, cu vârsta de 26 de ani. Proprietarul a suferit un atac de panică, fiind asistat medical de echipajul de paramedici SMURD de prim ajutor calificat. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemul de încălzire, informează ISU Neamț.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0