Prima paginăActualitate

Tânăr dat dispărut de mamă, căutat de polițiști

Tânăr dat dispărut de mamă, căutat de polițiști

Dimensiune text

UPDATE Vineri, 8 ianuarie :: Bărbatul de 37 de ani, din Doljești, dispărut la data de 6 ianuarie 2021, a fost găsit de polițiști, informează IPJ Neamț.

La data de 7 ianuarie, în baza investigațiilor desfășurate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna, a fost depistat bărbatul de 37 de ani, dispărut la data de 6 ianuarie 2021, pe raza localității Doljești. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Joi, 7 ianuarie :: Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați miercuri, 6 ianuarie, de către o femeie de 70 de ani, din Doljești, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, fiul său Felix Enache, de 37 de ani, a plecat dintr-o unitate medicală din municipiul Roman și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălțime – 1,68 m, greutate – 75 de kilograme, păr șaten, ochi verzi, fără semne particulare. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă din piele maro, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțat cu cizme maro.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiul Roman și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Foto: IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0