Prima paginăPe scurt

Tâlhari prinși * Copil neatent * Dosar penal pentru alcool * Transport de apă

Dimensiune text

Tâlhari prinși

 

În ziua de 17 iunie, lucrători din cadrul Poliției municipiului Roman i-au depistat pe Bogdan C., de 18 ani, și Dorel S., de 19 ani, ambii din Roman. Cei doi erau căutați de polițiști deoarece sunt suspectați că la data de 14 iunie au deposedat prin violență o victimă de două lănțișoare dintr-un metal de culoare galben, iar la data de 11 iunie au sustras de la o altă victimă un telefon mobil și un ceas de mână. Autorii au fost reținuți pe baza de ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

 

Copil neatent

 

Luni, 17 iunie, la ora 17.45, pe strada Costache Negri, din Roman, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în timp ce minorul P.D., de opt ani, din Roman se deplasa cu o bicicletă pe strada menționată, nu a respectat semnificația indicatorului „oprire” și a pătruns într-o intersecție, unde a fost acroșat și accidentat ușor de un autoturism condus de Ciprian C., de 32 din Roman.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Dosar penal pentru alcool

 

În ziua de 17 iunie, în jurul orei 19.17, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Roman l-a depistat pe raza comunei Horia pe Ioan N., de 43 ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
Transport de apă

 

În urma căderilor masive de precipitații pe teritoriul județului în luna iunie, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman au executat, luni, nouă misiuni de intervenție la inundații, constând în evacuarea apelor din gospodării pe raza comunei Doljești, sat Buruienești. S-a acționat cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un autocamion de intervenție, o motopompă remorcabilă și una transportabilă.
În plus, Detașamentul de Pompieri Roman a executat o misiune de transport apă menajeră pentru cetățenii din satul Buruienești, comuna Doljești. S-au distrubuit 9.000 litri apă menajeră.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0