Tabără la munte pentru sportivii de la Bao Roman

Dimensiune text

În Qwan Ki Do, sezonul competiţional începe în septembrie şi se încheie, de obicei, în lunile mai sau, cel târziu, iunie. De atunci începe şi vacanţa.

Cei mai mici şi cei mai merituoşi dintre pacticanţii acestei ramuri a artelor marţiale de la Clubul Sportiv Bao Roman vor merge, în luna august, în tabără la Oglinzi, în limita fondurilor pe care le au părinţii. „Acolo va fi îmbinat plăcutul cu utilul. Va fi o ieşire în natură, vor fi şi câteva mici şedinţe de pregătire, însă, în principiu, se va merge pe odihnă şi recreere. Cred că vor fi aproximativ 40 de sportivi care vor merge în această tabără”, a spus Mihai Cristea, fondatorul CS Bao Roman.

Reamintim că, în luna aprilie a acestui an, sportivii de la Bao Roman au urcat de şapte ori pe podium, între care de patru ori pe cea mai înaltă treaptă, la Campionatul European de Qwan Ki Do pentru copii şi juniori, intercluburi, de la Saint-Memmie (Franţa).

La naţionalele de juniori şi seniori, tot din acest an, sportivii de la Bao Roman au luat 18 medalii: opt sunt de aur, trei de argint şi şapte de bronz.COMENTARII

WORDPRESS: 0