Tabără cu Sens Civic, pentru copiii instituționalizați

Tabără cu Sens Civic, pentru copiii instituționalizați

Colectarea selectivă, soluția pentru un viitor verde
„Vremea curăţeniei”: 11 tone de deşeuri, ridicate de 550 de voluntari în trei zile
Tinerii sînt chemați la urne

 

sens civic tabaraAsociația Sens Civic desfășoară, în perioada 15 – 20 august, proiectul „Tabără cu Sens Civic – ediţia a doua”, finanțat de Consiliul Județean Neamț. Împreună cu voluntarii asociației, cei mici vor petrece o săptămână minunată, pe parcursul căreia vor învăța, se vor juca și se vor relaxa. În fiecare zi, între orele 10:00 – 13:00, respectiv 14:00-18:00, vor avea loc diverse ateliere, printre care: Treasure Hunt, Jocuri Interactive, Atelier de Time Management, Atelier de Setare a Obiectivelor s.a.. Serile nu vor fi lipsite de distracție, având parte alternativ de filme, karaoke, dans sau foc de tabără.

”Ne dorim să oferim participanţilor o săptămână de neuitat, să îi facem pe cei mici să se simtă speciali. În ediţia anterioară, am reușit să ne împrietenim incredibil de repede cu participanții și încă mai ţinem legătura cu ei. E o experiență interesantă și pentru voluntari, vom învăţa unii de la alţii lucruri noi şi ne dorim ca ediția de anul acesta să fie și mai bună și să reușim să vedem copiii zâmbind cât mai mult”, declară Ana Istrate, coordonator al proiectului.

Obiectivul principal al proiectului este implicarea copiilor instituţionalizaţi din centre de plasament din județul Neamț în activităţi de educație nonformală, sportive şi distractive cu scopul de a contribui la dezvoltarea personală a copiilor, de a căpăta încredere în ei înşişi şi în ceilalţi, de a-şi descoperi şi exersa abilităţile şi de a se simți apreciaţi pentru ele.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!