SVSU Săbăoani, cel mai bun serviciu voluntar pentru situații de urgență din țară

SVSU Săbăoani, cel mai bun serviciu voluntar pentru situații de urgență din țară

Dimensiune text

 

La finalul săptămânii, pe terenul din incinta Hipodromului Ploiești s-a desfășurat etapa naţională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Pe parcursul celor trei probe practice – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” și „Dispozitivul de intervenţie” – cele 16 echipe finaliste ale etapelor zonale au luptat pentru adjudecarea locurilor din fruntea clasamentului și pentru a-și dovedi abilitățile, rezistența fizică și deprinderile specifice necesare intervenției optime în situații de urgentă.

Competiția celor mai bune echipaje de pompieri civili din țară și-a desemnat vineri, 9 august, câștigătorii, în clasamentul general locul I fiind ocupat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgență al comunei Săbăoani, judeţul Neamț, și de Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Fireproof Team Ploiești, județul Prahova. Câştigătorii au primit premii, precum și diplome, medalii și cupe, iar toţi participanţii au fost felicitaţi pentru pregătirea, dăruirea şi fair play-ul prezentate în concurs.

„După parcurgerea celor trei probe, Pista cu obstacole pe distanța de 100 m (locul I), Ștafeta 4x100m (locul II) și Dispozitivul de intervenție (locul I), SVSU Săbăoani a ocupat treapta cea mai înaltă de pe podium. Pe această cale dorim să îi felicităm pe cei care au făcut parte din lotul serviciului voluntar, dar și pe cei care s-au ocupat de susținerea și pregătirea lor”, au transmis reprezentații ISU Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0