Sute de vitezomani, sancţionaţi în două zile de Poliţie

Sute de vitezomani, sancţionaţi în două zile de Poliţie

Polițiștii au reținut 25 de permise de conducere, pentru consumul de alcool
A fost bătaie pe posturile de la Poliția Neamț
Înscrieri pentru cei ce doresc să devină polițiști, până pe 5 decembrie

 

radarÎn zilele de 5 – 6 august, circa 60 de poliţişti, în medie zilnică, din cadrul structurilor de ordine publică şi rutieră, au acţionat împreună pentru combaterea vitezei excesive, dar şi a abaterilor privind folosirea telefonului mobil sau a centurii de siguranţă.

Constatările privind încălcarea limitei legale de viteză au fost efectuate cu aparatura video de pe opt autospeciale de poliţie angrenate în acţiuni, fiind aplicate 238 de sancţiuni pentru depăşirea vitezei legale, dintre care 229 conducătorilor de autoturisme şi nouă conducătorilor de autovehicule în regim de transport marfă sau persoane. Au fost reţinute şase permise de conducere pentru depăşirea cu 50 km/h peste limita legală de viteză pentru respectivul tronson de drum. Pentru nefolosirea centurii de siguranţă ori a dispozitivelor de retenţie au fost sancţionate 103 persoane, iar opt au  fost depistate conducând un autoturism folosind telefonul mobil fără a utiliza dispozitivele hands-free.

În total poliţiştii au aplicat 520 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat în flagrant cinci infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Având în vedere afluxul de turişti în zona staţiunii Durău, a barajului Lacului de acumulare Poiana Teiului, dar şi în zona Tîrgu Neamţ, mai multe echipaje de poliţie au dirijat traficul rutier, pentru asigurarea fluidizării circulaţiei şi prevenirea blocajelor rutiere.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!