Sute de poliţişti, mobilizaţi pentru sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

Sute de poliţişti, mobilizaţi pentru sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

Hoţ de 16 ani, prins de poliţişti
Sunați la Poliție dacă recunoașteți persoanele din imagini
Au vrut să înșele două femei cu 8.000 de euro prin metoda „Accidentul”

 

politistiCirca 370 de poliţişti vor asigura climatul de ordine şi siguranţă publică, în acest week-end, când vom sărbătorii Adormirea Maicii Domnului şi Ziua Marinei. Pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului şi în baza unui plan naţional, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ a dispus ca 369 de poliţişti să fie în stradă, în acest week-end prelungit. În perioada 12 – 15 august, zilnic, se vor afla la datorie 168 de poliţişti de la ordine publică, 125 de la rutieră, 17 de la transporturi, precum şi din cadrul structurilor de intervenţie rapidă, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase. Vor fi organizate, zilnic, în această perioadă, 27 patrule de siguranţă publică, dintre care 18 auto şi 9 pedestre.

În aceste zile, poliţiştii nemţeni vor fi prezenţi şi vor acţiona pentru siguranţa cetăţeanului la manifestările religioase şi evenimentele cultural-artistice prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei în Portul Bicaz, la care se estimează că va participa un număr mare de persoane. Manifestări religioase de amploare vor fi organizate la Mânăstirea Văratec, în localitatea Crăcăoani, cu ocazia hramului, cât şi de zilele comunei Moldoveni şi hramul bisericii din Pildeşti.

„Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, 125 de poliţişti rutieri vor acţiona prioritar pe drumuri naţionale, DN 2, DN 15 tronsonul de drum Piatra Neamţ – Bicaz, DN 15B Tîrgu Neamţ – Pipirig, DN 15C Piatra Neamţ – Tîrgu Neamţ, DN 12C tronsonul de drum Bicaz – Lacul Roşu, utilizând în medie, zilnic 14 aparate radar. O atenţie deosebită va fi acordată arterelor rutiere ce converg către Barajul Bicaz, Lacul Roşu şi Mănăstirea Văratec. Totodată, poliţiştii de la transporturi vor acţiona pe patru trenuri de călători, în staţiile de cale ferată, în autogări şi în portul Lacului de acumulare Bicaz”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!