Sute de bilete de tratament pentru pensionari

Dimensiune text

Peste 300 de bilete de tratament vor fi repartizate, în următoarele zile, pensionarilor din județ care doresc să meargă în stațiuni la începutul lunii iulie.

 

Pentru cea de-a șaptea serie de tratament balnear, Casa Națională de Pensii Publice a repartizat prin alocare automată, conform punctajului individual, 324 de bilete de tratament solicitanților din județul Neamț.

Alocarea biletelor de tratament va fi afișată la sediile Casei Județene de Pensii din Piatra Neamț și din Roman – strada Ștefan cel Mare, numărul 246 – dar va fi și publicată pe pagina de internet a instituției – www.pensiineamt.ro/stiri . Data de intrare în stațiune va fi în perioada 5 – 7 iulie 2012. Beneficiarii din listele afișate trebuie să se prezinte la compartimentul specializat din cadrul Casei Județene de Pensii Neamț cu o copie a biletului de trimitere eliberat de către medic – fiind obligatorie și prezentarea originalului -, o copie a actului de identitate, cuponul de pensie și contravaloarea plății contribuției individuale„, a precizat purtătorul de cuvînt al Casei Județene de Pensii Neamț, Oana Fodor.

În cadrul primelor șase serii din acest an, Casa Județeană de Pensii Neamț a valorificat, în total, 1.643 de bilete de tratament în stațiuni precum Techirghiol, Mangalia, Tîrgu Ocna, Sîngeorz Băi, Saturn, Vatra Dornei, Lacul Sarat, Amara, Sovata, Sarata Monteoru, Bălțătești, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, 1 Mai, Gioagiu, Herculane, Olănești, Moneasa, Pucioasa, Slănic Moldova, Tușnad și Nicolina.COMENTARII

WORDPRESS: 0