Prima paginăSocial

Sute de absenți la prima probă scrisă a bacalaureatului

Sute de absenți la prima probă scrisă a bacalaureatului

Dimensiune text

 

 

Luni, 25 iunie, s-a desfășurat prima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat național 2018, la disciplina Limba și literatura română. În județul Neamț, din cei 3.769 de candidați înscriși au fost prezenți 3.298 (profil real – 2605; profil uman – 693). 178 de candidați au avut proba echivalată, iar 293 au absentat. Niciun candidat nu a fost eliminat din examen în județul Neamț, informează ISJ Neamț.

Marţi, 26 iunie, se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă – E)b): maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană și italiană. Miercuri, 27 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului – E)c). Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării – E)d), este programată joi, 28 iunie.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie (până la ora 12:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00-16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0