Prima paginăRoman

Supărați pe „Zilele Municipiului”

Dimensiune text

Prilej de sărbătoare pentru cei mai mulți dintre romașcani, „Zilele Municipiului” i-au supărat pe unii dintre cei care locuiesc în zona centrală a orașului, aceștia plîngîndu-se de disconfortul creat de muzica și larma din Piața „Roman-Vodă„.

 

Am înțeles că unii dintre romașcanii domiciliați în zona centrală a orașului au fost nemulțumiți de zgomotul creat, aceștia solicitînd ca, pe viitor, «Zilele Municipiului» să fie organizate în altă zonă a orașului. Peste tot în lume, aceste manifestări se organizează în centrul localităților. Am căutat, însă, să respectăm liniștea cetățenilor, oprind muzica în centrul orașului după ora 22.30. Totuși, «Zilele Municipiului» au loc doar o singură dată, în fiecare an, deci zgomotul creat poate fi tolerat timp de cîteva zile„, a precizat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • Respectivii dau dovada de reavointa. Cui nu ii place sa se mute in strada noua, acolo nu se organizeaza astfel de manifestari.
  Daca vreti liniste izolati-va fonic casele, centrul orasului este zona comerciala nu rezidentiala.

  • un cetatean 9 ani

   Cu ce bani sa isi izoleze fonic casele ,caci multi romascani au o situatie materiala destul de modesta, abia au cu ce trai ….Asa se rezolva o problema solicitata de un grup de cetateni ? Cu atitudinea asta : daca nu iti convine , faceti asa sau plecati…Dupa atitudinea aroganta , banuiesc din ce partid faceti parte ….

 • numecomun 9 ani

  ce strada noua,afara din oras cu ei:)))

 • Ma cetatenilor, nu puteti sa aveti prajitura si in frigider si in burta.
  Piata aia din centru e facuta asa de mare ca sa se adune lumea acolo la evenimente, nu sa aveti voi priveliste. In orice oras centrul este zgomotos,e ceva logic. Nu iti iei apartament langa groapa de gunoi si dupa aia te plangi ca pute.
  nu te muti langa spital si te plangi ca te trezeste noaptea ambulanta. Evenimentele astea unde ar vrea astia sa se tina in alta parte decat in centrul orasului? Adica sa mearga tot centrul la cuca macaii ca 10-20 de indivizi ursuzi sa nu fie deranjati? Ce e porcaria asta de atitudine?

 • apropos, eu chiar stau in centru.

 • fan concerte 9 ani

  ii deranjeaza muzica o o , da stau cu totii pe la geamuri si se uita