Prima paginăPolitica

„Sunt omul politic care poate duce mai departe steagul pe care Traian Băsescu l-a ridicat în România”

Dimensiune text

Declarația a fost făcută de Elena Udrea, votată candidat al PMP la Cotroceni.

Deputatul de Roman şi Ion Creangă, Elena Udrea, a fost votată, marţi, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în luna noiembrie. Elena Udrea, care este şi preşedintele PMP, a primit susţinerea Colegiului Naţional al formaţiunii cu doar un singur vot împotrivă, cel al europarlmentarului Cristian Preda. La finalul întrunirii în care a fost desemnată candidatul PMP pentru palatul Cotroceni, deputatul de Roman s-a declarat pregătită pentru o asemenea bătălie. „PMP m-a desemnat, prin vot statutar în Colegiul Naţional, candidatul la alegerile prezidenţiale. E o mare responsabilitate, pe care mi-o asum împreună cu întreaga echipă a PMP. Eu sunt convinsă că sunt omul politic care poate duce mai departe steagul pe care Traian Băsescu l-a ridicat în România”, a declarat Elena Udrea, la încheierea şedinţei PMP.

Șeful de campanie al Elenei Udrea va fi Eugen Tomac, parlamentarul de Roman considerându-l pe Tomac „un politician puternic, care cunoaşte bine partidul şi care are respectul tuturor celor din organizaţie”.

Întrebat despre şansele Elenei Udrea de a câştiga funcţia supremă în stat, primarul municipiului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu, a explicat că, pentru Roman, câştigarea alegerilor de către Elena Udrea ar fi binevenită, dar că românii au o doză de misoginism şi societatea a promovat mai mult bărbaţii decât femeile, deşi acestea dau dovadă de o mai mare profunzime, putere de muncă şi fidelitate în echipa din care fac parte.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Politicienii” României de azi probabil vor râde de acest mesaj, negăsindu-i locul într-un “document de partid”. Dar vă intreb cu toată seriozitatea: ceea ce fac ei se poate numi „politică”?? Structurile, clanurile şi găştile pe care le conduc aceşti indivizi se pot numi „partide”?? Nu, în niciun caz!În speranţa că această luptă începută astăzi se va materializa la următoarele alegeri, lăsăm deschisă lista celor care cred că ţara noastră, România, mai are un viitor. De acum totul depinde doar de Noi 🙂 🙂

  • dan 7 ani

    suntem atat de satui de ce a facut traian in Romania, chiar daca l-am votat cu ambele maini…acum promisiunea ta de a continua pe aceasta directie nu face altceva decat sa trezeasca si mai multa antipatie la adresa ta. apropos, ce ati mai realizat in Roman de cand ati „reusit cumva” sa va alegeti cu un fotoliu de deputat??!? NIMIC!!! Hai mai bine lasa-ne in pace si mergi la mosia ta de la Nana, ca ti-ai aranjat bine culcusul!