Prima paginăActualitate

Sunați la Poliție dacă recunoașteți persoanele din imagini

Sunați la Poliție dacă recunoașteți persoanele din imagini

Dimensiune text

 

Polițiștii nemțeni solicită sprijin de la cei care au cunoştinţă despre persoanele din imaginile următoare. Acestea au fost surprinse de camerele video ale societăților în sediul cărora s-au produs faptele.

Astfel, în primul caz de însușire a bunului găsit, în data de 31 martie 2017, o femeie în jurul vârstei de 60 de ani a preluat un telefon mobil uitat pe tejgheaua unei farmacii din Piatra Neamț.

 

În cea de-a doua situație, o altă femeie în jurul vârstei de 50 de ani și-a însușit fără drept un telefon uitat pe un birou de relații clienți din Piatra Neamț, fapta având loc pe data de 23 mai 2017.

 

„Rugăm cetățenii care cunosc aceste persoane şi pot oferi detalii, să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamț, pe numărul de telefon 0233/211113 sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. Reamintim că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau a dispune de acel bun ca de al său, constituie infracțiunea de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și se pedepsește cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau cu amendă”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • dale recunosc pe amandoua,la pensionara frustrarea se vede pe fata ei ca dupa o viata de munca trebuie sa recurga la asemenea gest pentru a supravietui ,iar la cea mai tanara se vede inceputul de garbovire ,si fata ascetica aproape de nivelul de trai impus de institutul de statistica ,prin cosul zilnic ,cu siguranta acel telefon l-a vandut si si-a luat alimente ,ce e nasol in tarasenia asta ,ca ne furam intre noi caci cu siguranta proprietarii telefoanelor la randul lor au problemele lor ,in loc sase faca apel la lege pe care cei ,,mari”.nu o respecta si fura si tradeaza acestia daca sunt dovediti scapa cu suspendare ,control judiciar ,sau minimul de pedeapsa ,iar poporul pentru un amarat de telefon de 2-3 milioane face puscarie ,aceasta este echitatea legilor din ROMANIA,si asa sevrea pentru a trada ,si vinde aceasta tara si acest popor ,de cei ajunsi ,,mari”,slugi obediente si viermi servili,asa ca mai incet cu toate ,am sa sun la politie sa spun ca ni se fura tara si ei nu fac mai nimic ,ni se fura viitorul ,padurile ,bani nostri pt. a cumpara fiarele vechi ale altora (vezi ,achizitia de f -16 ),ni se trimit soldatii ca mercenari pe aiurea ,astea sunt furturile care ar trebui mai intai infierate ,si apoi restul …….