Studenți jandarmi de la Academia de Poliție, în practică la Roman

Studenți jandarmi de la Academia de Poliție, în practică la Roman

Dimensiune text

 

DSC_0005[1]Începând de luni, 13 februarie, timp de şase săptămâni, doi studenţi de la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza”, arma Jandarmi, vor desfăşura stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ. Costin Constantin Stroia este în ultimul an de studiu şi îşi va aprofunda cunoştinţele în domeniul pazei şi protecţiei instituţionale, iar Andrei Ignea este la primul stagiu de practică şi va lua contact cu structurile de ordine publică ale Jandarmeriei, precizează un comunicat al Jandarmeriei Neamț.

Ambii studenţi au fost repartizaţi la subunitatea din Roman pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, urmând ca la terminarea stagiului să fie evaluaţi în funcţie de activitatea desfăşurată şi rezultatele obţinute. Elevii vor fi planificaţi în misiuni specifice unde vor fi sprijiniţi și îndrumați tot timpul de tutorele jandarm, ofițer cu experienţă în activitatea profesională.

„M-aş bucura ca, după absolvirea studiilor Academiei de Poliţie, să pot opta pentru un post de ofiţer la Jandarmeria Neamţ. În această unitate am efectuat toate stagiile de practică şi aici vreau să mă întorc”, a afirmat Costin Constantin Stroia.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0