Prima paginăActualitateRoman

Străzi pregătite pentru iarnă

Dimensiune text

Strada Plopilor, pe care se ajunge la Cersanit și la stația de sortare și transfer deșeuri, va fi asfaltată. Strat de egalizare s-a pus și pe strada Tineretului.

Pe câteva sute de metri din artera ocolitoare Roman-Est se va interveni în săptămânile ce urmează. Autoritățile locale vor aloca o parte din banii primiți la rectificarea bugetară de la Consiliul Județean Neamț pentru lucrări pe Roman-Est. Mai exact, pe strada Plopilor, adică pe strada pe care se află sediul unei firme de distribuție, o mănăstire romano-catolică, sediul Cersanit și, în capăt, stația de sortare și transfer deșeuri – care este pe teritoriul comunei Cordun. Pe această porțiune de câteva sute de metri, înainte de prima ninsoare se va pune un strat egalizator. ”Vom începe lucrările la artera Roman-Est dinspre E85, pentru că pe acolo se circulă mai mult. În plus, sperăm ca, în cel mai scurt timp, stația de sortare și transfer deșeuri să fie dată în folosință. Iar acest lucru va însemna un trafic și mai mare pe acolo”, a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Rețeta aplicată pentru strada Plopilor a fost folosită și pe strada Tineretului. Acolo s-a turnat un strat

de egalizare pe toată strada, în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Atât pe Tineretului, cât și pe Artera Roman-Est, lucrările de modernizare vor continua anul viitor, imediat ce vor permite condițiile meteorologice.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • SH 6 ani

    ok. Dar sensul giratoriu de la intersectia dintre Aleea Plopilor si E85 cand se face?