Ștrandul s-a închis

Ștrandul s-a închis

Dimensiune text

 

strand redeschidere 14Autorităţile locale au anunţat faptul că Ștrandul Municipal s-a închis, de altfel a şi venit toamna, iar vremea de afară nu mai permite vreo baie, nici măcar de soare. Totuşi, cât a fost frumos la început de septembrie, romaşcanii au profitat.

Astfel, în perioada 1 – 18 septembrie, încasările de la Ștrand au fost de 38.826 de lei, bucurându-se de vremea încă frumoasă 4.132 de persoane. În zilele de sâmbătă s-au încasat 3.593 de lei, intrând la Ștrand 289 de persoane, iar în zilele de duminică au fost 1.017 persoane, încasându-se 12.338 de lei.

„Activitatea la Complexul de Agrement «Moldova» s-a încheiat în Ștrand, rămânând în continuare deschisă doar zona de picnic. Din această săptămână începe conservarea pentru zona de ştrand, depozitarea şezlongurilor, a umbrelelor, pregătirea pentru perioada rece”, a declarat primarul Laurenţiu Leoreanu.

Dacă vremea nu a fost tocmai bună pentru plajă, romaşcanii au preferat grătarele ca formă de relaxare şi voie bună. În perioada menţionată, încasările din închirierea foişoarelor s-au ridicat la 2.385 de lei, fiind închiriate în total 99 de foişoare. În zilele de sâmbătă au fost 20 de foişoare închiriate, pentru 480 de lei, iar în zilele de duminică au fost închiriate 50 de foişoare, pentru 1.106 lei.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0