Prima paginăSocial

Ștrandul rămâne deschis și în această săptămână

Ștrandul rămâne deschis și în această săptămână

Dimensiune text

 

Prognoza meteorologilor anunță vreme frumoasă la Roman pentru aceste zile, astfel încât administrația publică locală a decis ca Ștrandul să rămână deschis cel puțin până duminică, 17 septembrie.  Totuși, numărul clienților care au mai preferat în aceste zile să meargă la bazine a fost destul de scăzut, de ordinul zecilor, față de perioadă estivală când într-o zi se înregistrau, în medie, peste 500 de persoane, iar în weekend – în jur de 1.500.

„Chiar dacă numărul clienților de la Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova» a scăzut în ultima perioadă, conducerea Primăriei municipiului Roman și cea a CSM Roman au decis să mențină funcțională activitatea în zona de bazine și pe parcursul acestei săptămâni, când se și anunță temperaturi potrivite pentru plajă și baie. Săptămâna trecută, din vânzarea biletelor de acces în Ștrand s-a încasat suma de 558 lei, în timp ce din închirierile de foișoare s-a obținut suma de 1.529 lei. Conducerea administrației locale va stabili, funcție de prognoza meteo pentru perioada următoare, dacă Ștrandul va mai fi deschis și după data de 18 septembrie. Programul pentru zona de foișoare rămâne același ca în sezonul cald”, anunță reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Anul trecut, Ștrandul s-a deschis pe 20 mai și s-a închis pe 19 septembrie. În 2016, încasările de la Complexul de Agrement Moldova, provenind din închirierile de foișoare, închirieri spații comerciale, bilete de intrare la bazine și utilizarea parcării, au fost de 648.438 de lei.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0