Strada Eternității și zona adiacentă vor fi modernizate

Strada Eternității și zona adiacentă vor fi modernizate

 

Autoritățile locale anunță că, în această săptămână, a demarat procedura de scoatere a licitație a proiectului de reconstrucție și modernizare a străzii Eternității, din imediata vecinătate a Parcului Municipal. În același timp, întreaga zonă va fi modernizată și se va impune și folosirea unor sensuri unice.

Primarul Lucian Micu a declarat că, până în vară, se așteaptă ca lucrările să fie finalizate. Modernizarea străzii Eternității este un proiect separat, amânat anul trecut din lipsă de finanțare, costurile depășind un milion de lei. Strada va fi lărgită și vor fi amenajate și locuri de parcare. Pentru că traficul în zonă este destul de intens, se propune și realizarea unui sens unic, la fel ca și pe străzile perpendiculare. Autoritățile spun că și aceste străzi vor fi asfaltate, la fel ca și fosta Florilor, astfel încât modernizarea zonei să fie completă.

Străzile secundare și bulevardul Roman Mușat (sectorul sens giratoriu – Cimitir) sunt prinse în programul multianual de modernizare cu covor asfaltic.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0