Prima paginăActualitate

Strada Eternității, cu sens unic de lunea viitoare

Strada Eternității, cu sens unic de lunea viitoare

Dimensiune text

 

Lucrările la strada Eternității, de lângă Parcul municipal, s-au încheiat în această săptămână, iar de luni, 4 decembrie, va intra în funcțiune și sensul unic pe această arteră și pe cele perpendiculare.

Anunțul a fost făcut de primarul Lucian Micu, care a declarat că sensul unic de circulație pe strada Eternității va fi dinspre bulevardul Republicii spre strada Mihai Viteazu. În același timp, se vor institui sensuri unice pe străzile perpendiculare pe Eternității: Aviatorilor – acces din bulevardul Roman Mușat, 22 Decembrie – acces din Eternității, Roman Vodă – acces din bulevardul Roman Mușat, Dr. Koch – acces din Eternității, Eroilor – acces din bulevardul Roman Mușat, Martir Horia – acces din Eternității, Parcului – acces din bulevardul Roman Mușat.

Strada Eternității a fost refăcută complet în acest an, covor asfaltic fiind turnat și pe străzile perpendiculare. La fel ca și în cazul sensului unic de pe strada Mihai Eminescu, Poliția Rutieră va monitoriza zona și, după o perioadă de acomodare, va trece la sancționarea conducătorilor auto care nu țin cont de semnele rutiere.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0