Strada Eternității aproape gata, la sensul de girație se mai lucrează

Strada Eternității aproape gata, la sensul de girație se mai lucrează

Dimensiune text

 

În conferința de presă săptămânală, primarul Lucian Micu a trecut, luni, în revistă stadiul lucrărilor care se desfășoară în acest moment în oraș. Principalele obiective sunt modernizarea străzii Eternității și construirea sensului giratoriu Poarta Nord.

Lucrările de modernizare a străzii Eternității sunt într-un stadiu avansat, fiind terminate de montat geigherele și trecându-se acum la asfaltarea efectivă a carosabilului. „Sperăm ca la sfârșitul acestei săptămâni, dacă vremea va permite, să turnăm deja stratul de uzură, mai având de definitivat circa 20% din stratul de binder necesar să acoperim acele casete în care am realizat parcările, restul fiind finalizat. De asemenea, se continuă și cu partea de bordurare a trotuarelor și, ulterior, de montare pavelelor în acea zonă”, a declarat primarul Lucian Micu.

În ceea ce privește lucrările de realizare a pastilei din sensul giratoriu Poarta Nord, lucrările continuă cu amenajarea unor cămine de pe proprietatea societății Dedeman. Sensul giratoriu este funcțional încă de acum două săptămâni, dar benzile mai trebuie să fie asfaltate cu ultimul strat. „Am fost și personal în zonă, cred că participanții la trafic au început să se obișnuiască cu acest sens de girație și, încetul cu încetul, sunt sigur că se va crea un nod mult mai fluid din punct de vedere al traficului și, ceea ce ne interesează pe noi toți, mai sigur din punct de vedere al circulației pe drumurile publice”, a precizat edilul.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0