Stimulente materiale acordate salariaților Cersanit România

Stimulente materiale acordate salariaților Cersanit România

 

cadouri-box-craciunÎn pragul sărbătorilor de iarnă, conducerea companiei Cersanit România a acordat angajaților săi produse gratuite din gama de produse fabricate și distribuite în cadrul grupului Rovese din care face parte. Astfel, în decursul lunii noiembrie 2016, s-au acordat 96 de piese de mobilier baie, iar în luna decembrie s-au acordat 200 de paleți plăci ceramice , acestea fiind produse de tip mostră, fără valoare comercială.

Acordarea produselor s-a făcut pe baza cererilor completate și depuse la secretariatul unității și, bineînțeles, în limita stocului disponibil. Pe baza cererilor depuse și aprobate, angajații au beneficiat de câte o bucată mobilier de baie și/sau un palet plăci ceramice, încercându-se astfel să se aloce produse cât mai multor angajați indiferent de funcția sau gradul ocupat, fără discriminare și cu o transparență totală din partea societății (un mail de informare a acestei inițiative a fost trimis intern, precum și afișarea la poarta unității a unui mesaj ce anunța această inițiativă și pașii ce trebuie parcurși pentru obținerea produselor).

Inițiativa de acordare a produselor gratuite angajaților societății nu se află la prima etapă, au mai fost astfel de inițiative și cu siguranță vor mai fi și în viitorul apropiat, principalul beneficiar rămânând angajatul Cersanit! Un alt beneficiu al angajatului acestei companii este stipulat în Contractului Colectiv de Muncă agreat la nivel de societate, și anume că angajații societății au dreptul de a achiziționa o dată pe an produse din gama Cersanit și Opoczno cu un discount de 30%.

Astfel de măsuri sunt agreate de conducerea societății în defavoarea vânzării acestor produse retrase de pe piață, urmărind satisfacția angajatului și creșterea sentimentului de apartenență într-un grup de firme leader pe piața plăcilor ceramice, obiectelor sanitare, mobilierului și accesoriilor pentru baie, căzi și cabine de duș.

Cersanit România caută să își mărească echipa, astfel că sunteți invitați să vă depuneți aplicația în cadrul companiei și să stabilim împreună un interviu în urma căruia să ne cunoaștem reciproc mai bine; odată creionat un profil al dumneavoastră, vă putem sugera posturile vacante din cadrul companiei, în funcție de aptitudinile, experiența dumnevoastră anterioară și așteptările noastre de la viitorul candidat. Mai mult decât atât, dacă la momentul actual societatea noastră nu vă poate oferi un loc de muncă în concordanță cu așteptările de ambele părți, vă asigurăm de întregul nostru suport și recomandare în viitoarele poziții vacante. Primul pas în acest sens îl puteți face trimițând CV-ul dumneavoastră către bru@cersanit.ro .

Comunicat de presă

sigla-rovese

 

 

 

 

 

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0